ESPAIS DE CIÈNCIA

SI CLIQUEU LES IMATGES PODREU VEURE FOTOS 
DELS NENS I NENES A L'ESPAI DE CIÈNCIA!

EXPLORADORS D'OSSOS

Aprenem a observar els ossos del nostre cos a través d'un esquelet, de diferents materials i de les radiografies, també els ossos dels animals. I aprenem a fer-nos preguntes i a plantejar hipòtesis donant valor al procés d'investigar les respostes a les preguntes que es plantegen els infants: de quin animal pot ser aquest ós, de quina part del cos, les espines són ossos, etc.


 Lleopards
INVESTIGUEM PETJADES!

Aprenem a observar les diferents potes dels animals (lleopards, panteres, dinosaures, ocells...), les formes que tenen, el tamany, si tenen urpes... i les petjades que poden deixar. Observem i marquem la nostra emprempta dactilar, que és única.
També ens fem preguntes sobre les diferents petjades que hi ha, els seus tamanys, el perquè de les formes de les potes que tenen els animals, on viuen, què mengen, les petjades que hem pogut observar alguna vegada al bosc (porc senglar...) o al pati de l'escola (colom, gavina, persona...), etc.

 lleopards PETJADES
INVESTIGUEM LA PLATJA!

Aprenem a observar els diferents elements que podem trobar a la platja (algues, petxines, estrelles de mar, crancs, etc.), a fer-nos preguntes, a plantejar hipòtesis... donant valor al procés d'investigar les respostes a les preguntes que es plantegen els infants.

 P5 Lleopards investigant la platja

CLIQUEU LES IMATGES PER VEURE MÉS FOTOS!


 Panteres investigant la platja

Cap comentari:

Publica un comentari