dimecres, 25 de març de 2020

SEGUIM A CASA -1

Benvolguts nens i nenes de PANTERES i de LLEOPARDS, i famílies, com esteu? Esperem que estigueu tots bé i a casa. Ja heu vist el vídeo que us vam fer les mestres d’Educació Infantil del Mare? Ens hagués encantat veure’us les cares… Com us vam dir al video recordeu que és molt important jugar molt (jocs de taula, puzles, construccions...) i ajudar en totes les tasques de casa, que feu P-5 i en sabeu molt! A més, ja haureu vist que hem actualitzat de fotos, moltes de les pàgines del bloc, per a que aprofiteu aquests dies per mirar-les tranquilament i explicar als pares i a les mares quines activitats hem fet.

Us tenim molt presents i és per això que estem preparant algunes sorpreses que us anirem fent arribar. Us animem a continuar aprenent com si estiguessiu a la classe de P-5 i per tant us anunciem que cada setmana penjarem unes propostes que si voleu, podeu fer des de casa. Si tanqueu els ulls notareu la olor de plastilina o de caldo, el dia que hi ha sopa, visualitzareu la pols dels guixos de la pissarra, sentireu el run run dels companys i companyes… i semblareu els felins de sempre! Esteu preparats pels primers reptes? El primer: llegir alguna coseta cada dia, no us oblideu que cal anar-ho practicant una mica, ànims que ho fareu molt bé!

No podem acabar la carta sense enviar-vos molta força per aquests dies tan pesats i moltes abraçades i petons voladors de les vostres mestres de P-5,
NÚRIA, JESICA, ALBA I MARIA.

PD: Famílies estem amb contacte si voleu
Mail Panteres: estels@escolamarenostrum.com
Mail Lleopards: baldufes@escolamarenostrum.com


Un vaixell carregat de…
Dibuixeu un vaixell ben gran i penseu una consonant que anirà a la bandera, per exemple la P, haureu de dibuixar i escriure coses que comencin o continguin la P, per exemple: plàtans, papallones, pallassos… I així podeu anar fent diferents vaixells de lletres, ben carregats.
Càlcul mental:
Penseu diferents problemes, dibuixeu-los i poseu-hi els números. Per exemple tinc 3 globus i se’m peta 1, me’n queden 2.
Collage:
Retallar revistes i diaris i fer un collage ben bonic, visca la creativitat! També podeu retallar lletres i posar-hi un títol o escriure paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari