dijous, 30 d’abril de 2020

SEGUIM A CASA -15

BON DIA LLEOPARDS I PANTERES!


COM HAN ANAT AQUESTS PRIMERS DIES EN QUE HEU POGUT SORTIR UNA ESTONETA DE CASA? US HEU FIXAT EN LES PLANTES I LES FLORS QUE HAN CRESCUT PER TOT ARREU? ES NOTA QUE LA PRIMAVERA JA ÉS AQUÍ!AVUI US PROPOSEM PLANTAR UNA LLAVOR. TAMBÉ SI VOLEU PODEU PLANTAR UNA LLENTIA (O QUALSEVOL LLEGUM QUE TINGUEU PER CASA) AMB UNA MICA DE COTÓ FLUIX. PODEU PROVAR A VEURE QUÈ PASSA SI EN FEU DOS I UN EL TANQUEU A UN ARMARI SENSE LLUM I L’ALTRE EL DEIXEU AL BALCÓ O A UNA FINESTRA QUE LI DONI EL SOL. QUÈ CREIEU QUE PASSARÀ? HO PODEU DIBUIXAR SI VOLEU I D'AQUÍ UNS DIES OBSERVEU QUE HA PASSAT...


PER CERT, HI HA NOVETATS AL RACÓ DE LECTURA! GAUDIU DE LES HISTÒRIES QUE ENS FAN VOLAR LA IMAGINACIÓ I TRASLLADAR-NOS A MIL INDRETS! PETONS VOLADORS!
MARIA, NÚRIA, ALBA I JESICA
US HA AGRADAT EL VÍDEO DE L'ALBA DE P-4? ÉS GENIAL! AQUESTS DIES QUE ESTEM MÉS A CASA I TENIM MÉS TEMPS, US ANIMEM A COMENÇAR UNA COL·LECCIÓ DE LLAVORS COM LA NOSTRA, I FINS I TOT, QUAN ENS PUGUEM RETROBAR PODEM FER INTERCANVI DE LES LLAVORS QUE US FALTIN. VINGA ANIMEU-VOS A FER-HO QUE ÉS MOLT INTERESSANT!Cap comentari:

Publica un comentari