dimecres, 1 d’abril del 2020

SEGUIM A CASA -2

HOLA LLEOPARDS I PANTERES! 

Heu vist els petits videos que anem penjant les mestres? No us els perdeu! I els contes de la Mariona Castanyera, hem creat una pàgina al bloc ja que n’està fent molts, que bé!

Heu fet el collage que us vam proposar la setmana passada? O els vaixells de lletres? Aquests dies les mestres de P-5 ens preguntem si esteu bé, i també ens preguntem a què heu jugat? Potser al dòmino, o a la oca, al parxís, o al tres en ratlla? Esperem que continueu jugant molt, llegint una miqueta i ajudant molt a casa. Si voleu, ja sabeu que ens podeu enviar per mail fotos o petits vídeos del que feu aquests dies, ens agradarà molt veure’us!
Sabeu que ja és PRIMAVERA? Per fi s’ha acabat l’HIVERN. Aquí teniu unes propostes per si voleu fer aquesta setmana. Esperem que poc a poc en pugueu fer algunes. També hi ha novetats a les pàgines del bloc de música, jocs, emocions… i no passeu per alt la pàgina de psico, hi ha penjat un nou vídeo

Ànims nenes i nens! Abraçades i petonets voladors de les vostres mestres de P-5,
NÚRIA, JESICA, ALBA I MARIA.



A L'ABRIL CADA GOTA VAL PER MIL
Mireu la dita del mes d’abril a la pàgina de “dites del mes“ del bloc. Llegiu-les o recordeu les que ja sabeu de memòria i expliqueu-les a la família. Feu el dibuix o representació en paper de la pluja: pintura, aquarel·la, collage, ceres… el que tingueu i us vingui de gust!
A LA RECERCA DELS NÚMEROS AMAGATS!
El repte matemàtic d’avui consisteix a fer d’exploradors i exploradores per casa vostra, buscar molts números i pensar: per què serveixen? Sereu bons investigadors i investigadores i en trobareu molts? Podeu fer una llista i si en descobriu més els afegiu. També podeu dibuixar els números o fins i tot vestir-los, posant cara i complements a cada número! 
MOLÍ DE VENT
Feu un molinet de vent i poseu-lo al balcó o a la finestra (vídeo). Si us falta material podeu fer un barret de paper i pintar-lo i guarnir-lo al vostre gust o fins i tot un vaixell de paper. No us oblideu de decorar-lo ben bonic!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada