dimarts, 21 d’abril del 2020

SEGUIM A CASA -9

HOLA NENES I NENS DE P-5!

COM VA EL VOSTRE DIARI DEL CONFINAMENT? SERÀ UN GRAN RECORD!
JA HEU LLEGIT LA LLEGENDA DE SANT JORDI AL RACÓ DE LECTURA? AQUÍ TENIU UNA CANÇÓ PER VEURE I ESCOLTAR, ESPEREM QUE US AGRADI! SI EN VOLEU MÉS ANEU A LA PÀGINA DE MÚSICA QUE HI HA UN PDF AMB SIS CANÇONS MÉS!

PETONS VOLADORS!

MARIA, ALBA, JESICA I NÚRIA




📚🌹🐉👸👨‍🏭🌹📚  


SANT JORDI
Dijous 23 d'abril 2020


Arriba la diada de Sant Jordi i aquest any ens troba a tots dintre del nostre castell 🏬🏘️
Proposem des l’àrea d’Educació artística que deixeu lliure la vostra creativitat grans, mitjans i petits. Inspireu-vos en la llegenda i creeu una imatge relacionada, per exemple: una rosa 🌹, el drac, etc.  


Feu un dibuix, un collage, enganxeu gomets, taps, purpurina, etc. El que vosaltres imagineu sobre qualsevol material:  Paper, tela, roba, fusta... el que vingui més bé i tingueu a mà.
El fareu d’una mida que es vegi gran, perquè el 23 el pengem als balcons, finestres, portes de casa,  per mostrar a tothom que la diada és dins el nostre cor.


També us convidem a fer el següent repte de papiroflèxia     🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
COLORIN-COLORADO ens regala un vídeo on t’ ensenyen pas a pas a fer la teva rosa de paper i pintar-la com més t’agradi. Només necessites un full quadrat i un palet.
Un cop feta pots fer-li una foto i penjar-la a instagram amb el hashtag #sant jordi colorincolorado. Penjaran totes les fotos de roses al seu Stories.



ESPEREM QUE HO PASSEU MOLT BÉ!
FELIÇ SANT JORDI!
Equip de mestres de l'escola Mare Nostrum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada